Üye Paneli

Gelibolu Şehit Koray Devlet Hastanesi, Çanakkale ili Gelibolu ilçesinde devlet hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Gelibolu Şehit Koray Devlet Hastanesi ana bina ve eski Gelibolu Asker Hastanesi ek binası olmak üzere 2 binada hizmet sunmaktadır.

Gelibolu Devlet Hastanesi olarak, sağlık hizmetlerini, insan haklarına saygılı ve güler yüzlü hizmet anlayışı temellerine dayanarak, modern tıbbın gerektirdiği teşhis ve tedavi yöntemlerini hasta ve çalışan memnuniyetini en üst seviyede tutarak sizlere sunmak misyonumuzdur. Hastanemizde verilen hizmetlerle kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimsemeyi, hastalarımızı ve çalışanlarımızı memnun etmeyi, dürüst ve prensipli kararlarla hizmet vermeyi amaç edindik. En iyi teşhis ve tedavi hizmeti vermeyi ilke edinerek uygulamakta olduğumuz teşhis ve tedavi yöntemlerini, hasta memnuniyetini ön planda tutarak sürdürmekteyiz.

Gelibolu Şehit Koray Devlet Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Gelibolu Şehit Koray Devlet Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Yazıcızade Mah. Celal Nuri İleri Cad. No:22 Gelibolu, Çanakkale

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,4
96 yorum
  • Alican Lule
    Alican Lule
    bir ay önce

    Doğumumuzu bugun hastanemizde gerçekleştirdik hastanemizde.Doğumda emeği geçen Dr.Melek KARA hocamiza,yoğun ilgi ve alakalarından ötürü Duygu GÜNSEL,Nesrin AKSOY,Naciye GÜNDÜZ ebelerimize,Selimiye ALTINKAYNAK Hanıma,Stajyer öğrenci Turna ÖZDEMİR hanıma ayrı ayrı şükranlarımızı sunarız.

  • Aleyna Dağlı
    Aleyna Dağlı
    bir hafta önce

    Dahiliye doktoru Mehmet Bolal için yazıyorum. İlk olarak kansızlık şüphesi sebebiyle muayene için gittik ve gerçekten saygısız ve kaba bir üslup ile neredeyse bizim zorumuzla tahlil istetti. Onu geçtik sonuçlar çıktıktan sonra hastaneye geldik ve bize bekleyin biraz yoğun dediler ve iki buçuk saat boyunca bekledik. Sonrasında doktor beyin çıkması gerekiyormuş sonra gelin dediler dalga geçer gibi. Zaten insanlar çalışıyor ve dilediği gibi izin alamıyorlar. Bunu tek yaşayan ben değilim. Bu doktordan bunları ve benzerlerini yaşamak istemiyorsanız randevu falan almayın. Pişman olduk zaten aldığımıza. Herkesin dediği kadar varmış gerçekten yazıklar olsun.

  • Gökben Göksel
    Gökben Göksel
    bir hafta önce

    Dahiliye doktoru Mehmet Bolal’dan hiç memnun kalmadım. Çok ilgisiz ve kaba bir doktor. Sonuçlarım için gittiğimde saatlerce beklettiler ve sonra başka bir gün gelin dediler. 5 dakika bile sürmeyecek bişey için saatlerce bekledim ve sonuç olarak evime geri gönderildim. Birdaha asla gitmem . Hastalar olarak bu kadar kabalığı ve saygısızlığı hak ettiğimizi düşünmüyorum.

  • Meral Çolak
    Meral Çolak
    geçen hafta içinde

    Birkaç gün önce Acil servise gittim çok acım vardı.Şükürki hemen ilgilendiler.Kıvranarak girdiğim acil kapısından 2 saat sonra musmutlu çıktım.3 gün sonrada babam aynı şeyleri yaşadı. Ve her ikimizde çok memnun kaldık .Sevgili dr BENSU hanım ve ekibine sonsuz teşekkürler iyiki varsınız

  • Yeşim İlhan
    Yeşim İlhan
    2 hafta önce

    07.02.2024 tarihinde gelibolu şehit koray onay da doğumum dr. Melek kara tarafından gerçekleşti. Gerçekten kıymeti bilinmesi gereken bir doktor ilgisi anlayışı için teşşekür ediyorum. Ve ayrıyetten ebe miz duygu hanım da anne şefkatiyle yaklaştı. Ağrım olduğu için gece gelip bebeğimi besledi harika insansınız ❤️

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.