Üye Paneli

Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Kahramanmaraş ili Dulkadiroğlu ilçesinde ağız ve diş sağlığı merkezi olarak faaliyet göstermektedir. 01/03/2004 tarihinde AÇSAP binasında hizmet vermeye başlayan merkezimiz 2008 yılında temeli atılan yeni binasında 10/07/2010 tarihinden itibaren hizmet vermekledir.

Kurumumuz 30.000 m2 alan üzerine kurulu 62 poliklinik odası, 1 ameliyathanesi, merkezi sterilizasyon ünitesi, dijital görüntüleme merkezi, güler yüzlü ve her geçen gün kendini geliştiren personeli ile bölgemiz insanına hizmet vermeye devam etmektedir.

Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Kahramanmaraş Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Yavuz Selim Mah. Hacı Bektaş’ı Veli Cad. No:2 Dulkadiroğlu, Kahramanmaraş

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

2,7
122 yorum
  • Metin ÖZEN
    Metin ÖZEN
    geçen hafta içinde

    (24.04.2024)Ağız çene cerrahisi dt. gizem ceyhan 20 lik gomulu dişimi çekti çok güzel çekti, ikinci yirmili çektirmeye gitmek icin kendisinden randevu talep ettim sağolsun yardimci oldu, ikinciside kazasiz bir sekilde biter inşallah. (07.05.2024)Bugun ikinci 20’lik disimi çektirdim sağolsun Gizem hoca 1,5 dakka surmemistir desem inanmazsiniz ama elleri dert görmesin Allah razi olsun kendisine cok teşekkür ederim

  • serhat harmankaya
    serhat harmankaya
    bir hafta önce

    Esra görür kavak Şule ülger özellikle Esra görür kavak nezaman gitsem 20 lik dişimi bahane ediyor ağzıma bakmaya bile tenezzül etmedi eski çekilen filmlere baktı 20 ilk baskı uyguluyor dedi gittim çektirdim özelde sonra 7ay sonrasında gittim başka dişim agrıyordu randevu aldım gittim demesin mi diğer 20 lik dişin baskı yapıyor diye lanet olsun birdaha gitmedim

  • Mehmet Balıkcı
    Mehmet Balıkcı
    geçen hafta içinde

    Kendi doktor sanan EMİNE KARAÖMEROGLU şahız cocuga igneyi yaptı dişini cekmedi işi varmış cocuk ile ugraşamazmış aylığı alırken yemesini iyi biliyorsunuz 6 yaşındaki cocugu ikna etmek yerine azarladı o zaman niye cocuk doktoru oluyorsun hergün yazacagım buraya psikolojik destek alsın

  • Zeynep Koz
    Zeynep Koz
    bir ay önce

    Esra görür kavak hanıma gittim çürüyen dişimi çektirecektim bakma zahmetinde bile bulunmadı asistanı baktı bu diş çekilmez boşluk olur dedi boşluk olması önemli değil çok ağrıyor dediysemde bakmadı aynı gün özele gittim istiyosan çekelim dedi anında çekti. Yani baştan savmada çok başarılılar..

  • gülşah çeleğen
    gülşah çeleğen
    bir ay önce

    Kendi doktorum yoktu başka doktora yönlendirme yaptılar gittim durumu anlattım asistan offffff! diye iç çekti. Cuma Mehmet Esendere' nin asistanı. Surat beş karış. Ne ağız çalkalayacak su var nee de ağzımızı temizlediğimiz yer de hayır var leş gibi başkasının tükürükleri, kanları ile doluydu, ağız açıkken tükürükleri çeken alet var o da yok bütün dolgu kalıntılarını yuttum resmen, ilk defa yaptırdım nefret ettirdiniz.

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.