Üye Paneli

Bursa Şehir Hastanesi, Bursa ili Nilüfer ilçesinde Şehir hastanesi olarak faaliyet göstermektedir. Bursa Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı ve Rönesans Sağlık Yatırım tarafından, Kamu Özel İşbirliği modeli ile Temmuz 2019’da hizmete açılmıştır.

745.000 m2 arsa ve 470.000 m2 toplam inşaat alanına kurulmuş olan, 1.355 yatak kapasiteli Bursa Şehir Hastanesi’nin; Bursa ve çevre illerine dünya standartlarında sağlık hizmeti sunması planlanmaktadır. Ortak bir çekirdek yapı etrafında konumlandırılan dört kule ve ek bina yapılarında kurulmuş olan kampüste Genel Hastane, Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi, Onkoloji Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri (YGAP) Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (FTR) Hastanesi bulunmaktadır.

Bursa Şehir Hastanesi ana hastane binasına yerleştirilmiş olan, dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip 859 sismik izolatör; olası bir deprem sırasında ve sonrasında tüm operasyonel faaliyetlerin depremden etkilenmeden sürdürülmesini mümkün kılmaktadır.

Bursa Şehir Hastanesi için Merkezi Hastane ve Hekim Randevu Sistemini (MHRS) kullanarak online randevu alabilir veya Alo 182 hattını arayarak operatörden randevunuzu alabilirsiniz.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, doktor listesi, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve telefonla veya internetten online randevu almak için Bursa Şehir Hastanesi resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adres: Doğanköy Mahallesi, 16110 Nilüfer Nilüfer, Bursa

Hizmetler / Bölümler

Şehir

Google Yorumları

3,5
2.019 yorum
  • Gülşah Türkyılmaz
    Gülşah Türkyılmaz
    bir hafta önce

    Merhaba 3 gün önce hastanenizde olduğum doğumsal beyincik sarkması ameliyatımda bana ikinci doğum günümü yaşatan biricik genç dinç dinamik doktorum Mehmet Ziya Çetiner ve perde arkasında gibi görünse de iyi bir takım çalışmasıyla bu işi kotaran yoğun bakım hemşireleri 4.kat gece gündüz hemşireleri personelleri güvenlikleri hepsine çok çok teşekkür ediyorum sağolun varolun Allah razı olsun Allah sizi başımızdan eksik etmesin…🏻🌹

  • Kida Teknoloji Bilgisayar Ltd.Şti.

    Mükemmel. Çalışanlar özellikle mutluluk eğitimi almışlar. Çok büyük, geniş, düzenli ve özellikle tertemiz. Yaklaşık bir hafta babamın yanında refakatçi olarak kaldım. Çok güzeldi. Çalışanlar sanki sizden biri gibi yakınlık ve güleriz gösteriyorlar. Çok şaşkınım. Harika.

  • Melih G.
    Melih G.
    2 ay önce

    Rezalet,vasat liyakatsiz ne kadar olumsuz şey yazılırsa hakkıdır, Hijyen desen komedi Avrupa görmüş biri olarak çok şaşırttı. Personeller sanki silah zoruyla iş yapıyor neyse daha çok yazacak halim yok zaten yorumlarda belli; Bursa’ya çok yakışmış bu hastane 🤐 Halk yerde! 2. Resimde paşamız bacak bacak üstü telefon keyfinde vezneymiş birde, numara bırakmış cumadayım gibi yemekteyim yazmış birde telefon bırakmış komedi

  • hyuusshi
    hyuusshi
    geçen hafta içinde

    bir yıldızı dahi haketmeyen kurum. onu da sadece tesisin güzelliğinden veriyorum. devlet her şeyi en ince ayrıntısına düşünerek yapmış ama maalesef içeridekiler bunu halkın elinden nasıl alabiliriz kafasıyla iş yürütüyor. çok yazık. can havliye götürdüğümüz hastamız acil doktorumuz ısrarla yatış vermesine ve servislerde yer olmasına rağmen sabaha kadar acilde sedyeden bozma bir şeyin üstünde bekletildi. gece beklerken öğrendik ki 7 gündür bekleyenler bile varmış. doktorların çoğu hastayı incelemiyor. tek dertleri farklı vaka görmek. umut görmediklerini postalamak derdindeler. ölse de problem değil... göğüs servisinde sağ olsun hemşireler hastanın canını nasıl yakabiliriz mantığıyla iş yapıyorlar. hem tavırlarıyla hem de zaten yapmaları gereken işlerle. acilen bir değerlendirme sistemi gelmesi gerektiğini düşünüyorum.

  • mahpeyker ceylan
    mahpeyker ceylan
    bir hafta önce

    İstanbuldan babamin prostat ameliyatı icin refakatçi olarak geldim tebrik ederim bu kadar düzenli temiz hemsireleri güvenlikleri hasta bakıcıları doktorları hepsine ve bu düzeni sağlayan yoneticilere sonsuz teşekkürler

Yorum Ekle

Bir yanıt yazın

Randevu

Geri Bilidirm
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Lütfen hatayı seçiniz.